Søger du et job, hvor du får indflydelse i takt med, at du konstant bliver dygtigere og bedre forstår kundens behov?

Vi oplever en stor tilgang af opgaver på markedet for Identity og access management, og derfor søger vi efter en konsulent, der kan understøtte videreudviklingen af forretningsområdet og udbygge vores førende position på markedet.

Som IAM konsulent i PwC’s cybersecurity team får du:

 • En spændende hverdag, hvor du i tæt samarbejde med dine højt kvalificerede kollegaer arbejder med design og udvikling af løsninger til IAM (bruger- og rettighedsadministration)
 • Mulighed for arbejde med de største danske private og offentlige virksomheder, der er præget af høj kompleksitet i deres it løsninger
 • Løsning af opgaver for vores kunder, såsom:
 • Afdækning af kundens behov, herunder af de processer og tekniske løsninger, som kunden anvender
 • Design og implementering af IAM løsninger baseret på standard software fra de markeds førende leverandører
 • Mindre udviklingsopgaver i Java og .Net hvor du implementere special funktionalitet som ikke er tilgængelig i standard softwaren

Vores krav er lige så store som dine

Den vigtigste kvalifikation er, at du brænder for cyber- og informationssikkerhed og har flair for udvikling og programmering. Derudover har du en bred viden om IT. Du har måske kendskab til et eller flere af IAM systemerne på markedet, men det er ikke et krav. Vi giver dig den nødvendige træning.

Uddannelsesmæssigt er du bachelor eller master med speciale inden for informationsteknologi, it sikkerhed eller lignende. Gode dansk kundskaber er en forudsætning. Vi forventer desuden, at du

 • motiveres af at skabe gode og værdiskabende løsninger
 • kan dokumentere det arbejde du udfører
 • er god til at samarbejde og arbejde i projekter
 • har forståelse for it arkitektur
 • Har grundlæggende kendskab til programmering (Java, Perl, Powershell el.lign) og web services (SOAP/REST)
 • Har kendskab til directories (såsom AD, OpenLDAP) og/eller SQL databaser 

PwC tilbyder dig et job i IAM teamet i PwC Cybersecurity, hvor du vil komme til at arbejde sammen med et dedikeret team af IAM-konsulenter, der er kendt for at være blandt de bedste i markedet. Vi er en betydende global spiller indenfor IAM (Identity & Access Management) – vi har over 3.500 it-sikkerhedsspecialister spredt over hele verden, og vi arbejder tæt sammen med vores kolleger i både Europa og USA. I Danmark er vi en dominerende spiller på IAM-markedet, og vi leverer på alle niveauer fra strategi til eksekvering. PwC tilbyder gode karrieremuligheder samt efteruddannelse indenfor faglig og personlig udvikling.

Er du PwC?

PwC er stedet, hvor de største talenter møder erhvervslivets beslutningstagere. Vores tre forretningsområder er revision, skat og rådgivning, og vi har en unik markedsposition. I Danmark får du 2.300 kolleger, der kombinerer deres store faglighed med en stærk evne til at bygge relationer, skabe værdi og levere kvalitet. Vi er ambitiøse, stiller store krav og arbejder sammen for hele tiden at blive skarpere. Med 250.000 kolleger i 158 lande har du aldrig langt til viden og udvikling. Succes skaber vi sammen. Er du PwC?

Sådan ansøger du

Du kan ansøge stillingen via linket nederst på siden, hvor du kan uploade/vedhæfte din ansøgning og cv. Herudover kan du læse mere om PwC på www.pwc.dk.

 

Ansøgningsfrist:
07-01-2019
Arbejdssted:
Hellerup
Yderligere oplysninger:

Claus Nørklit Roed
Telefon: 3945 9226

Tiltrædelse:
Snarest