PwC søger Cybersikkerheds konsulenter til IAM teamet

Skab succes. Også for dig selv

PwC er en betydende global spiller på identity & access management-området – på verdensplan har vi over 3.500 cybersikkerheds specialister. I Danmark er vi en dominerende spiller på IAM-markedet, hvor vi leverer på alle niveauer fra strategi til eksekvering og implementering. På vores kontor i Hellerup er IAM-teamet i vækst, og vi søger derfor nye kollegaer.

Du kommer til at arbejde sammen med et dedikeret team af IAM-konsulenter, der er kendt for at være blandt de bedste i markedet. Hos PwC er kvalitet i højsædet og du vil få mulighed for at knytte kontakter i et internationalt netværk på tværs af organisationen. Desuden har vi et godt arbejdsmiljø præget af humor og en uformel omgangstone.

Har du et godt kendskab til it-systemer generelt, for eksempel databaser, LDAP, Java og cyber- og informationssikkerhed, så er det måske dig vi søger til vores IAM team.

Vores krav er lige så store som dine

Som konsulent i PwC vil du i tæt samarbejde med dine højt kvalificerede kollegaer arbejde med rådgivning, design og implementering af løsninger til brugeradministration for de største danske private og offentlige virksomheder.

De opgaver, du typisk vil komme til at løse for vores kunder, er at:

  • indgå i dialog med kunden omkring design af nye IAM løsninger
  • være med til at udarbejde tilbud til kunden
  • eksekvere implementeringen af designet fra A til Z
  • konfigurere IAM løsninger fra de markedsledende IAM leverandører
  • teste og dokumentere det udførte arbejde

Dine kvalifikationer

Du behøver ikke at have arbejdet med IAM tidligere. Til gengæld har du arbejdet med it gennem flere år og har en generel viden om cyber- og informationssikkerhed. Vi sørger for at uddanne dig til IAM konsulent. 

Du har lyst til at arbejde som konsulent, og trives i et til tider hektisk miljø, hvor man skal holde mange bolde i luften.

Uddannelsesmæssigt er du datamatiker, datalog eller civilingeniør med speciale inden for informationsteknologi eller lignende. Gode danskkundskaber er en forudsætning.

Vi forventer desuden, at du

  • Kan arbejde metodisk og velstruktureret
  • Er en god teamplayer og har gode skriftlige såvel som mundtlige kommunikationsevner
  • Er resultatorienteret og selvkørende
  • Kan sætte dig hurtigt ind i nye problemstillinger

Er du PwC?

PwC er stedet, hvor de største talenter møder erhvervslivets beslutningstagere. Vores tre forretningsområder er revision, skat og rådgivning, og vi har en unik markedsposition. I Danmark får du 2.300 kolleger, der kombinerer deres store faglighed med en stærk evne til at bygge relationer, skabe værdi og levere kvalitet. Vi er ambitiøse, stiller store krav og arbejder sammen for hele tiden at blive skarpere. Med 250.000 kolleger i 158 lande har du aldrig langt til viden og udvikling. Succes skaber vi sammen. Er du PwC?  

Sådan ansøger du

Du kan ansøge stillingen via linket nederst på siden, hvor du kan uploade/vedhæfte din ansøgning og cv. Herudover kan du læse mere om PwC på www.pwc.dk.

Ansøgningsfrist:
07-01-2019
Arbejdssted:
Hellerup
Yderligere oplysninger:

Claus Nørklit Roed
Telefon: 3945 9226

Tiltrædelse:
Snarest