Skab succes. Også for dig selv

 

Er du ‘Systemadministrator 2.0’

Vær med på en rejse hvor IT-afdelingens infrastruktur-afdeling skal forbedre understøttelsen af flere moderne udviklings- og applikationsmiljøer. Det er en stor mulighed for den rette kandidat som ønsker at være med til at forme og udbrede DevOps hos PwC.

Du bliver en del af vores kompetente infrastruktur-team, der består af 9 kolleger. Teamet er en del af PwC’s IT afdeling, der består af 35 kolleger. Vi lægger vægt på kompetencer, engagement, medarbejdertrivsel, og et åbent og frit samarbejde mellem kollegerne.

Ansvarsområder

Du vil få det primære ansvar for DevOps i et miljø som p.t. består af moderne værktøjer til at understøtte Continuous Deployment.

Det er vigtigt, at du har mod på at arbejde tæt sammen med udviklerne omkring deployment og release cycle, monitorering af applikations performance, micro-service arkitektur, softwareopdateringer og sammenhæng med infrastruktur og sikkerhed.

Du bliver samtidig en del af infrastruktur-afdelingens øvrige opgaver, hvor du vil få arbejde indenfor f.eks. servere, virtualisering, storage, netværk, overvågning, management, osv. Dine opgaver vil variere og indeholde nye spændende projekter og driftsopgaver.

Du vil desuden skulle deltage i en driftsvagt uden for arbejdstid, hvilket går på skift mellem kollegerne i teamet, og som honoreres med et løntillæg.

Vi arbejder på tværs af både on-premise datacentre og public clouds, og du vil være med til at varetage dette sammen med dine kolleger.

Vores krav er lige så store som dine

Vi forestiller os, at du har mellem 2-10 års erfaring med DevOps, enten fra din elevtid i en virksomhed, studiejobs eller et fuldtidsjob efter endt uddannelse.

Din uddannelse kan eksempelvis være Datatekniker indenfor programmering eller infrastruktur, Datamatiker, Ingeniør mv.

Du har antagelig erfaring med flere af disse områder:

  • Klar forståelse af DevOps rollen, og af Continuous Deployment
  • Konfiguration og vedligehold af Linux systemer
  • Kubernetes drift og automatisering
  • Scripting i f.eks. Python, Bash eller Powershell
  • Værktøjer som f.eks. Jenkins, Git, Puppet og Docker
  • MapR data platformen
  • Cloud services, f.eks. Azure eller Google Cloud services
  • Viden om Microsoft server og infrastruktur

Forventningerne til din udvikling kræver at du er dygtig og lærenem, analytisk og velovervejet, og ikke mindst engageret og fleksibel.

Er du PwC?

PwC er stedet, hvor de største talenter møder erhvervslivets beslutningstagere. Vi arbejder for at styrke tilliden i samfundet og være med til at løse væsentlige problemstillinger. Det gør vi med udgangspunkt i vores viden inden for revision, skat og rådgivning. Vores kunder kommer fra alle dele af erhvervslivet og den offentlige sektor, og vi er flere end 2.500 medarbejdere og partnere, som brænder for at gøre en positiv forskel for kunder og kolleger. Vi er markedsledende i Danmark, og globalt er vi over 250.000 PwC'ere, så du har aldrig langt til viden og udvikling. Succes skaber vi sammen. Er du PwC?

Sådan ansøger du

Du ansøger ved at sende din ansøgning, cv og eksamensbeviser via linket øverst på siden.

Ved spørgsmål kan du kontakte Kenneth Boyer Pedersen på kenneth.boyer.pedersen@pwc.com.

 

Ansøgningsfrist:
Snarest
Arbejdssted:
Hellerup
Yderligere oplysninger:

Kenneth Boyer Pedersen

Tiltrædelse:
Snarest muligt