Hvis du har talentet, har vi mulighederne.

 

Bliv en del af PwC’s digitale udvikling

Vi har fuld fart på den digitale transformation og i gang med mange udviklingsprojekter som betyder behov for flere dygtige medarbejdere. Derfor søger vi en medarbejder til vores Applikationsafdeling, som kan indgå i et Software Robotics team med andre udviklere og projektledere.

I Applikationsafdelingen fokuserer vi på at levere god kvalitet, arbejde effektivt, være med på de digitale trends og indgå i et stærkt samspil med forretningen. Vi arbejder i en afdeling, hvor der lægges vægt på gode samarbejdsrelationer og vi har en spændende hverdag, hvor humøret er højt og dagene sjældent er ens. Vi kan tilbyde et spændende udviklingsmiljø, en lærerig arbejdsplads med attraktive projekter og gode kollegaer.

Vores krav er lige så store som dine

Vi forestiller os, at du har en baggrund med software udvikling. Måske har du erfaring med udvikling af software robotter, fx. baseret på UI Path. Du har sikkert erfaring med webudvikling og javascript, måske også .net. Du har desuden kendskab til datamodeller og har måske database erfaring.

Vi forventer, at du:

  • er grundig og systematisk

  • Kan arbejde selvstændigt

  • har en generel forståelse for forretningsprocesser og kan kommunikere med vores kolleger i de forskellige forretningsområder

  • sætter du en ære i at levere god kvalitet, hvilket sker ved, at du kvalitetssikrer dit eget arbejde.

Det er en forudsætning, at du taler og skriver flydende dansk og behersker engelsk på forretningsniveau.

Er du PwC?

PwC er stedet, hvor de største talenter møder erhvervslivets beslutningstagere. Vi arbejder for at styrke tilliden i samfundet og være med til at løse væsentlige problemstillinger. Det gør vi med udgangspunkt i vores viden inden for revision, skat og rådgivning. Vores kunder kommer fra alle dele af erhvervslivet og den offentlige sektor, og vi er flere end 2.500 medarbejdere og partnere, som brænder for at gøre en positiv forskel for kunder og kolleger. Vi er markedsledende i Danmark, og globalt er vi over 250.000 PwC'ere, så du har aldrig langt til viden og udvikling. Succes skaber vi sammen. Er du PwC?

Sådan ansøger du

Ansøg via linket øverst på siden, hvor du kan uploade/vedhæfte din ansøgning, CV og karakterer.

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Hellerup
Yderligere oplysninger:

Christian Caft
Mobil: 2267 5367

Tiltrædelse:
Snarest muligt