Har du ambitioner og brænder du for salg og trives du med at åbne nye døre? Så har vi jobbet til dig!

Bliv en del af Assurance, Small Medium Entities

Vi er i gang med en spændende rejse i vores SME segment (virksomheder med 1-50 ansatte) og er i denne forbindelse i gang med at opbygge en ny salgsenhed inden for vores SME segment. Den nye salgsenhed består af fire-fem Sales Consultants og en Kommerciel Leder, som alle er ansat i SMEs Servicecenter. I SME Servicecenter, der har sin primære base i Vejle, servicerer vi vores nye SME kunder inden for basisydelser bl.a. regnskab, bogholderi-, lønassistance og rapportering samt indberetninger til div. myndigheder, men du kommer til at have din dagligdag lokalt med base på enten PwCs Aarhus, Aalborg, Herning, Holstebro eller Skive kontor, og vil dække hele dette område. Du kan forvente ca. 4 dage om ugen lokalt og 1 dag om ugen samlet med resten af salgsteamet.

Du får, med reference til den kommercielle leder, ansvaret for at lykkes med salgsstrategien i dit geografiske område inden for PwCs SME segment. Da stillingen og teamet er nyoprettet vil du få stor indflydelse på, hvordan vi vælger at eksekvere på strategien i praksis. Du bliver bindeleddet mellem kunderne og PwCs servicecenter og PwCs lokale SME afdeling. Lokalt skal du deltage og bidrage til lokale arrangementer og sikre at kendskabet til PwC øges.

Vi arbejder bredt med alle typer virksomheder i SME segmentet og har endvidere fire fokusbrancher; Automobil, Praksissektoren, Bygge & Anlæg og Landbrug.

Hos PwC skaber vi sikkerhed og tryghed for vores kunder. Derfor er vores basisydelser bl.a. regnskab, bogholderi-, lønassistance og rapportering samt indberetninger til div. myndigheder. Derudover arbejder vi løbende med at udvide vores servicepalette, hvor følgende blandt andet kan nævnes; BI rapportering, GDPR, RPA og brancheløsninger.

Vores krav er lige så store som dine

Du har passion for ny-salg, udvikling af kunder og relationer og er bevidst om, at i en digital verden bliver den personlige relation endnu vigtigere. Netop derfor brænder du for at være med til at opbygge vores nye salgsenhed.

Der kan være flere indgange til jobbet. Du kan være i starten af din salgskarriere, du kan have erfaring med B2B salg, du kan have rådgivererfaring fra et revisionsfirma eller fra en bank. Det vigtigste er, at du har viljen til at performe i dit salg og er naturligt ”sulten” og engageret. 

Vi søger en Sales Consultants der: 

  • formår at afdække sine kunders behov og herigennem forstår at skabe salg
  • følger tingene til dørs, sikrer en god kundeoplevelse og sender tingene videre
  • trives godt med ny-salg og formår at se muligheder
  • har en god system-og konceptforståelse
  • er en god relationsskaber og ser netværk som et vigtigt element til salgssucces
  • formår at booke sine egne møder og kan se vigtigheden af kanvas 

Du vil komme igennem et struktureret onboarding forløb, hvor du bliver introduceret til PwC og PwCs salgstilgang. Vi vil endvidere supportere dig med møder fra vores professionelle mødebooker. 

Brænder du for at levere en sublim kundeoplevelse i dine salg, opbygge relationer, arbejde tværfagligt med både din salgskollegaer, dine faglige kollegaer i servicecentret og ikke mindst dine kollegaer lokalt – så hører vi meget gerne fra dig. 

Er du PwC?

PwC er stedet, hvor de største talenter møder erhvervslivets beslutningstagere. Vi arbejder for at styrke tilliden i samfundet og være med til at løse væsentlige problemstillinger. Det gør vi med udgangspunkt i vores viden inden for revision, skat og rådgivning. Vores kunder kommer fra alle dele af erhvervslivet og den offentlige sektor, og vi er flere end 2.000 medarbejdere og partnere, som brænder for at gøre en positiv forskel for kunder og kolleger. Vi er markedsledende i Danmark, og globalt er vi over 200.000 PwC'ere, så du har aldrig langt til viden og udvikling. Succes skaber vi sammen. Er du PwC? 

Sådan ansøger du

Du ansøger ved at sende din ansøgning, cv og eksamensbeviser via linket i øverste højre hjørne.

Ansøgningsfrist:
Vi indkalder til samtaler løbende
Arbejdssted:
Aarhus, Aalborg, Holstebro, Herning eller Skive
Yderligere oplysninger:

Emil Uggerhøj
Telefon: +45 22647560

Tiltrædelse:
Snarest muligt