Skab værdi for dine kunder og kolleger. Og ikke mindst dig selv. 

Har du en skarp pen og øje for den gode historie? Er du klar til at udbygge din teoretiske viden med praktisk erfaring inden for strategisk kommunikation og PR? Så er det måske dig, vi har brug for.

Vi søger en energisk og initiativrig PR-studentermedhjælper til PwC's marketing- og kommunikationsafdeling. Stillingen er tidsbegrænset, ca. 1/2 års varighed, med mulighed for forlængelse. 

Stillingen som PR student i PwC indebærer:

  • Du orienterer dig i dagens presse, hvor PwC optræder, og skriver resuméer af dagens artikler
  • Du udarbejder pressemeddelelser på baggrund af PwC’s analyser og rapporter i samarbejde med den presseansvarlige
  • Du læser korrektur og hjælper kolleger med ad hoc-opgaver inden for PR- og kommunikation
  • Du deltager i afdelingsmøder, hvor vi koordinerer kommunikations- og marketingsaktiviteter på tværs af afdelingen og huset.

Vores forventninger er ligeså høje som dine:

  • Du er i gang med en kommunikationsorienteret videregående uddannelse
  • Du følger med i medieverdenen og har en god samfundsmæssig forståelse
  • Du skriver godt og grammatisk korrekt
  • Du har gode engelskkundskaber
  • Du er udadvendt og positiv.      

Du vil blive en del af et ambitiøst team på ca. 30 kolleger, der arbejder med alle aspekter af kommunikation, marketing og kompetenceudvikling, og som sætter en dyd i at levere god service af høj kvalitet. I PwC’s marketing og kommunikationsafdeling får du en hverdag, hvor ikke to arbejdsdage er ens, og du vil samarbejde med kolleger på tværs af afdelingen.

Din baggrund
Du er i gang med en videregående uddannelse inden for kommunikation, sprog, journalistik eller medier. Din uddannelse er dog ikke afgørende. Det afgørende er, at du brænder for PR, har en skarp pen og et godt øje for den gode historie.

Er du PwC?
PwC er stedet, hvor de største talenter møder erhvervslivets beslutningstagere. Vores tre forretningsområder er revision, skat og rådgivning, og vi har en unik markedsposition. I Danmark får du 2.200 kolleger, der kombinerer deres store faglighed med en stærk evne til at bygge relationer, skabe værdi og levere kvalitet. Vi er ambitiøse, stiller store krav og arbejder sammen for hele tiden at blive skarpere. Succes skaber vi sammen. Er du PwC?

Sådan ansøger du
Ansøg via nedenstående link, hvor du uploader din ansøgning, CV, karakterer og andre relevante dokumenter. Vi behandler ansøgningerne i takt med, at vi modtager dem og forventer at afholde samtaler i december 2018. 

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Hellerup
Yderligere oplysninger:

Malene Billund
Telefon: 39453263
Mobil: 5133 2378

Tiltrædelse:
Snarest muligt