Ansvar er ikke noget du får, men noget du tager.

Har du nogle års erfaring og synes du, at risikostyring, kontroller og compliance er et spændende felt at beskæftige dig med? – så er det måske dig, vi søger, til at blive vores nye kollega i Internal Audit Services og Governance Risk & Compliance.

I teamet arbejder vi med alt fra interne kontrolopgaver til at assistere vores kunder med interne revisionsopgaver, risikostyring og compliance.

Vores krav er lige så store som dine

Du har sandsynligvis 2-4 års erfaring fra finansiel revision eller som rådgiver inden for risikostyring og interne kontroller. Hvis du i tillæg synes, at data analyser og digitalisering er spænende, er du antagelig vores nye kollege. Du kommer at arbejde både på dansk og engelsk, hvorfor det er et krav, at du er flydende heri i skrift og tale.

Som person, er du nysgerrig og ønsker at arbejde i et faglig højt miljø, hvor du bliver udfordret hver eneste dage i relation til forskellige opgaver og mennesker. Du er selv-drevet og går foran, da du ikke er bange for, at tage egne initiativer.

Ønsker du gøre en forskel for danske organisationer og selskaber, bedes du sende os din ansøgning. Vi ser frem til at lære dig at kende og hilse dig velkommen til vores team.

Er du PwC?

PwC er stedet, hvor de største talenter møder erhvervslivets beslutningstagere. Vores tre forretningsområder er revision, skat og rådgivning, og vi har en unik markedsposition. I Danmark får du 2.200 kolleger, der kombinerer deres store faglighed med en stærk evne til at bygge relationer, skabe værdi og levere kvalitet. Vi er ambitiøse, stiller store krav og arbejder sammen for hele tiden at blive skarpere. Med 250.000 kolleger i 157 lande har du aldrig langt til viden og udvikling. Succes skaber vi sammen. Er du PwC?

Sådan ansøger du

Du ansøger ved at sende din ansøgning, cv og eksamensbeviser via linket øverst på siden.

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Hellerup
Yderligere oplysninger:

Johan Bogentoft
Telefon: 39453105

Tiltrædelse:
snarest muligt