Jeg lykkes, når jeg formår at gøre mit team og mine kunder succesfulde!

Bliv en del af Internal Audit Services og Governance Risk & Compliance i Risk Assurance Services

Vi har rygende travlt med at hjælpe vores kunder med alt fra interne kontrolopgaver til at assistere med interne revisionsopgaver, risikostyring og compliance.

Derfor søger vi en ny kollega, der har erfaring inden for ovenstående områder. Som Senior Manager bliver du leder for et team af kompetente og erfarne medarbejdere og du får ansvar for hele processen fra salg til leverance af projekter og opgaver.

Vores krav er lige så store som dine

Du har en relevant kandidatgrad som Cand.merc(aud), anden cand.merc.-uddannelse eller tilsvarende.

Du har minimum 7 års erfaring fra finansiel revision eller som rådgiver inden for risikostyring, intern revision og interne kontroller.

For at blive en succes er det vigtigt, at:

  • Du har drivet og modet til at være med til at vækste vores område samtidig med, at du kan stille skarpt på detaljerne og holde det kølige overblik. Det betyder i praksis, at du skal kunne arbejde analytisk og struktureret
  • Etablering og udvikling af relationer med både kunder og kolleger falder dig naturligt
  • Du har et begyndende professionelt netværk inden for dansk erhvervsliv
  • Du har dokumenteret ledelseserfaring af teams og medarbejdere
  • Du trives i et tempofyldt miljø, hvor du har gang i mange opgaver samtidigt, som du skal koordinere og hvor der er høje krav til kvalitet og stramme deadlines

Du kommer til at arbejde både på dansk og engelsk, hvorfor det er et krav, at du er flydende i tale og skrift i både dansk og engelsk. Hvis du i dag har en international anerkendt certificering eller uddannelse inden for intern revision, risikostyring og interne kontroller, vil det være en fordel.

Vi tilbyder et fleksibelt miljø med frihed under ansvar, så du har mulighed for at pleje dine relationer og interesser. I PwC har vi fokus på høj faglighed og du kan se frem til at have det sjovt og blive udfordret hver eneste dag med dine mange forskellige opgaver og via samarbejdet med kolleger i PwC’s andre afdelinger samt vores udenlandske PwC kolleger.

Er du PwC?

PwC er stedet, hvor de største talenter møder erhvervslivets beslutningstagere. Vores tre forretningsområder er revision, skat og rådgivning, og vi har en unik markedsposition. I Danmark får du 2.200 kolleger, der kombinerer deres store faglighed med en stærk evne til at bygge relationer, skabe værdi og levere kvalitet. Vi er ambitiøse, stiller store krav og arbejder sammen for hele tiden at blive skarpere. Med 250.000 kolleger i 158 lande har du aldrig langt til viden og udvikling. Succes skaber vi sammen. Er du PwC?

Sådan ansøger du

Du ansøger ved at sende din ansøgning, cv og eksamensbeviser via linket øverst på siden.

Ansøgningsfrist:
10-12-2018
Arbejdssted:
Hellerup
Yderligere oplysninger:

Johan Bogentoft
Telefon: 39453105

Tiltrædelse:
snarest muligt