Din udvikling er vores vækst.  

Bliv en del af vores voksende Strategy & Operations team  

I PwC Consulting oplever vi stigende vækst og leder derfor efter en dygtig og ambitiøs kollega til Operations inden for vores Strategy & Operations team. Vores team er karakteriseret ved et uformelt og ikke hierarkisk miljø, hvilket skaber en åben atmosfære.

Vi samarbejder i Operations med de førende danske og international virksomheder om at løse deres operationelle udfordringer, med særlig fokus på: operationel omkostningseffektivitet, herunder udvikling og implementering af operationel strategi, optimering af supply chain, indkøbsdiagnoser og kategoriudførelse, operationel driftskapitaloptimering, operationel proceskvalitet, herunder lean. Grundet vores store lokale kundegruppe og vores operationelle arbejdstilgang er danske sprogfærdigheder afgørende i denne position. 

I den nordiske region er vi mere end 100+ ansatte indenfor Strategy & Operations, og globalt er vi flere 1000. Vi har et tæt samarbejde på tværs af det internationale PwC netværk med vores kollegaer fra andre PwC forretninger samt Strategy&, og vi arbejder ofte på projekter på tværs af de nordiske lande, men dog med en overvægt på rene danske projekter.

Vores krav er lige så store som dine

Den rigtige kandidat vil indgå i et fagligt stærkt og ambitiøst team med erfaring fra PwC og andre førende internationale konsulenthuse. Du skal være i stand til at drive indkøbsrelaterede engagementer og udvikle den kommercielle dagsorden på dette område.

Vi giver dig mulighed for at være en primær driver i opbygningen af vores indkøbsforretning og vores porteføljen inden for Operations med direkte personlige bånd til vores globale indkøbskomité. Vi forventer, at du vil være med til at lede udviklingen af indkøbsdagsordenen fra digitale løsninger til marked, skræddersyede produkttilbud og være afgørende for at drive afdelingens engagement med markedet - både direkte og gennem vores eksisterende PwC kundegrundlag.

Vi forventer, at du har følgende kvalifikationer og kompetencer:

 • Du har mindst fem års erfaring som konsulent eller relevant erhvervserfaring
 • Du har godt kendskab til lean, six sigma og procesoptimering gerne indenfor procurement
 • Du har stor erfaring med aktiv deltagelse i kompliceret projektsalg og har selv et relevant netværk at interagere med ved siden af vores store globale PwC netværk
 • Du har stærke analytiske færdigheder og udmærker dig i konceptuel og kreativ problemløsning
 • Du taler og skriver dansk på et meget stærkt fagligt niveau
 • Du er en holdspiller med gode interpersonelle kommunikationsfærdigheder

Specielt søger vi en kandidat med praktisk erfaring og interesse indenfor:

 • Konceptualisering af indkøbstilbud til det danske marked
 • Idegenerering og konceptualisering af løsninger til digital indkøb (enhver del af S2P og P2P) til vores voksende kundegruppe
 • Indkøbsdiagnostik, herunder styring og strategiudvikling
 • Kategori ledelse, herunder kategoristrategi
 • Offentlige og private udbudsprocesser
 • Gennemførelse af indkøbs- og kategoristyringsprojekter

Er du PwC?

PwC er stedet, hvor de største talenter møder erhvervslivets beslutningstagere. Vores tre forretningsområder er revision, skat og rådgivning, og vi har en unik markedsposition. I Danmark får du 2.200 kolleger, der kombinerer deres store faglighed med en stærk evne til at bygge relationer, skabe værdi og levere kvalitet. Vi er ambitiøse, stiller store krav og arbejder sammen for hele tiden at blive skarpere. Med 250.000 kolleger i 158 lande har du aldrig langt til viden og udvikling. Succes skaber vi sammen. Er du PwC?

Sådan ansøger du

Du kan uploade cv, ansøgning og relevante eksamenspapirer ved at benytte pilen i højre hjørne.

Ansøgningsfrist:
Vi ansætter løbende
Arbejdssted:
Hellerup
Yderligere oplysninger:

Thomas Siersbæk Heller-Njor
Mobil: +45 23621523

Tiltrædelse:
snarest muligt