Din udvikling er vores vækst.

Bliv en synlig del af et succesrigt og voksende team med fokus på digitalisering i den private sektor.

PwC ser digitalisering som et strategisk vigtigt marked, og vi hjælper vores kunder med at forstå og realisere digitale ambitioner og forretningsplaner. Vi er allerede i dag et etableret team af erfarne management- og digitaliseringseksperter, der hjælper vores kunder med strategiske, tekniske og økonomiske opgaver. Vi har succes med det vi laver og vores kunder giver udtryk for at vi skaber værdi hos dem, men vi kan altid blive bedre.

Vi søger kolleger, som ikke blot taler om digitalisering – men også kan håndværket bag.

Vil du gerne være en del af vores digitale team, og har du erfaring som konsulent, eller privat virksomhed, har god forståelse digitale problemstillinger som teknologianvendelse, men vigtigst af alt, har du har lysten og evnen til at realisere digitalisering hos vores kunder?

For os er digitalisering mere end et samtaleemne. Det er spændende, projekter hvor vi sammen med vores kunder udvikler strategier, forretningsplaner, definerer nye services eller produkter, implementerer nye teknologier, forandrer (It) organisationer og hjælper virksomhedsledelsen med at realiserer digitale ambitioner og initiativer. Vi forventer derfor, at du ud over en god forståelse af digitalisering også er klar til at løse og udføre de mange opgaver der fører til en digital realisering.

Hos os får du et stort ansvar både i leverancesituationer. Du vil indgå i vores team og du får adgang til et stort internationalt best practice metode- og erfaringsbibliotek, internationale kompetencecentre, nødvendig intern uddannelse og dagligt tæt samarbejde med de dygtigste konsulenter i Danmark.

Hos PwC’s Consulting får du muligheden for at arbejde sammen med ambitiøse og fagligt dygtige kollegaer på tværs af forskellige fagområder i en virksomhed, der værdsætter værdier som relationer, faglighed og kvalitet. Vores opgaver er typisk forankret i Danmark, men løses ofte i samarbejde med kollegaer i vores internationale netværk. Opgaverne har den højeste strategiske prioritet, og du får derved mulighed for at samarbejde med beslutningstagerne i dansk erhvervsliv.

Vores krav er lige så store som dine

Vi forventer, at du har min. 2-3 års erfaring og derigennem praktisk erfaring med digitalisering og it managementrådgivning fra den private sektor på flere af nedenstående områder:

  • Digitalisering og it transformation projekter i virksomheder, både med fokus på intern effektivisering – men også for markeds, produkt og kundeudvikling.
  • Klassisk It-management rådgivning inden for organisations, proces eller teknologi udnyttelse og optimering

Vi søger kolleger med ”klassiske” evner inden for vores branche, dvs. at du kan vise os erfaring og resultater fra projekter, håndtering af mange opgaver samtidig og ikke mindst evnen til at arbejde i teams.

En af årsagerne til vores succes er vores evne til konstant af tilpasse os markedet og kundernes efterspørgsel, så derfor forventer vi at du er:

  • energisk, initiativrig og har lyst til at gøre en forskel
  • kommunikerer effektivt – både visuelt, skriftligt og verbalt
  • er fleksibel og trives med forandringer
  • er analytisk og ansvarsbevidst
  • trives med projektorienteret arbejde i et internationalt miljø, der er kendetegnet ved høj intensitet i opgaverne, høje forventninger til kvaliteten af dit arbejde og ofte stramme deadlines
  • behersker dansk og engelsk på skrift og i tale

Er du PwC?

PwC er stedet, hvor de største talenter møder erhvervslivets beslutningstagere. Vores tre forretningsområder er revision, skat og rådgivning, og vi har en unik markedsposition. I Danmark får du 2.200 kolleger, der kombinerer deres store faglighed med en stærk evne til at bygge relationer, skabe værdi og levere kvalitet. Vi er ambitiøse, stiller store krav og arbejder sammen for hele tiden at blive skarpere. Med 250.000 kolleger i 158 lande har du aldrig langt til viden og udvikling. Succes skaber vi sammen. Er du PwC?

Sådan ansøger du

Du kan uploade cv, ansøgning og relevante eksamenspapirer ved at benytte pilen i højre hjørne. 

Ansøgningsfrist:
snarest muligt
Arbejdssted:
Hellerup
Yderligere oplysninger:

Thomas Schaumburg-Müller
Telefon: +45 40988446