Du bliver skarpere hver dag

Bliv en del af Human Capital

Brænder du for at skabe succes sammen med andre? Så søg ind hos PwC som HR-praktikant. Hos os får du en dynamisk hverdag på en professionel og spændende arbejdsplads, hvor du dagligt møder masser af kolleger, du kan dele erfaringer og idéer med.

I stillingen som HR-praktikant vil du bl.a. komme til at arbejde med:

  • planlægning, udvikling og afholdelse af employer branding-arrangementer
  • planlægning og eksekvering af kampagneannoncering og kampagnematerialer
  • projektdeltagelser i forskellige HR-projekter som f.eks. onboarding og diversitet.

Du får en udviklende, udfordrende og spændende praktikstilling på en dynamisk og professionel karriereplads. Din udvikling er vigtig for os, og du vil indgå på lige vilkår med resten af afdelingen, hvilket betyder, at du vil få dine egne projekter, og der vil blive opsat mål for dit praktikforløb, som vi løbende vil evaluere. Dette er med til at understøtte, at du udvikler dig mest muligt i dit praktikforløb hos os.

I Human Capital, bliver du en del af et ambitiøst og passioneret team på 37 kolleger, hvor vores primære fokus er at skabe værdi og understøtte vores forretning. Vi har en humoristisk og uformel omgangstone, der bidrager til et inspirerende arbejdsmiljø, og hvor vi tror på, at de bedste resultater skabes gennem samarbejde.

Tiltrædelse vil være start eller medio januar, og vi forestiller os, at du stopper medio maj 2019. Timeantallet vil være ca. 30 timer om ugen, og vi tilpasser det selvfølgelig i forhold til dit studie. Praktikken er ulønnet.

Vores krav er lige så store som dine

Vi forventer, at du:

  • er i gang med din bachelor eller kandidatuddannelse f.eks. HA (psyk.), Cand.merc. (psyk.), HA (kom.), Cand.merc. (kom), Cand.merc. (HRM), Cand.merc (sol.) eller lignende
  • sætter pris på en afvekslende hverdag, hvor fleksibilitet og overblik er nøgleord
  • er ansvarsbevidst og serviceminded og har et stort personligt engagement
  • har høj sans for detaljer, og tænker både i overblik, strukturer og processer
  • bliver motiveret af at skulle holde hovedet koldt i et tempofyldt og afvekslende miljø
  • har indgående kendskab til office-pakken, især PowerPoint og er stærk i skriftlig og mundtlig dansk. 

Er du PwC?

PwC er stedet, hvor de største talenter møder erhvervslivets beslutningstagere. Vores tre forretningsområder er revision, skat og rådgivning, og vi har en unik markedsposition. I Danmark får du 2.000 kolleger, der kombinerer deres store faglighed med en stærk evne til at bygge relationer, skabe værdi og levere kvalitet. Vi er ambitiøse, stiller store krav og arbejder sammen for hele tiden at blive skarpere. Med 220.000 kolleger i 157 lande har du aldrig langt til viden og udvikling. Succes skaber vi sammen. Er du PwC? 

Sådan ansøger du

Du søger jobbet ved at trykke på linket øverst til højre. Du vedhæfter din ansøgning, dit cv samt dine karakterer fra din bachelor- og/eller kandidatuddannelse.

 

Ansøgningsfrist:
30-11-2018
Arbejdssted:
Hellerup
Yderligere oplysninger:

Trine Øllgaard Hornemann
Telefon: +45 3945 3527

Tiltrædelse:
Medio januar 2019