Skab værdi for dine kunder og kolleger. Og ikke mindst dig selv.

Bliv en del af Business Ethics i Risk Assurance Services

Vi har rygende travlt med at hjælpe vores kunder med at kortlægge deres etiske risici og problemer – og mindst lige så vigtigt: at finde gode løsninger!

Vi søger derfor en kollega, der har erfaring inden for anti-korruption og minimum ét andet complianceområde som konkurrenceret, eksportkontrol/sanktioner, hvidvaskningslovgivning eller databeskyttelse. Erfaring med eller interesse for bæredygtighed, menneskerettigheder og best practices fra FN og NGOer er også et must.

Vores team består af bl.a. revisorer, jurister og dataanalytikere, og vi arbejder tæt sammen med PwC’s andre afdelinger samt vores udenlandske PwC kollegaer. Du skal derfor kunne formidle budskaber og modtage information på tværs af kompetencer og landegrænser.

Du kommer til at spille bold med vores Business Ethics Director for at nå målet om at være Danmarks bedste Business Ethics rådgivere.

Vores krav er lige så store som dine

Du har en relevant kandidatgrad som Cand.jur., Cand.merc. (jur), anden Cand.merc., Cand.Polit eller Cand. scient. antropologi.

Du har minimum 5 års erfaring med praktisk anvendelse af lovgivningen eller compliance/risk management arbejde fra et revisionshus, advokatkontor, konsulenthus eller en offentlig eller privat virksomhed.

For at blive en succes skal du have drivet og modet til at være med til at vækste Business Ethics området samtidig med, at du kan stille skarpt på detaljerne og holde det kølige overblik. Det betyder, at du i praksis skal kunne arbejde analytisk og struktureret med store datasæt for at skabe robuste produkter. Du skal kunne begå dig i et miljø med høje forventninger til kvalitet og stramme deadlines.

Vi betaler dig for at sige din mening, så vi altid har de skarpeste pointer med til kunden, og vi forventer, at du kan levere dem på en uformel måde, der tager hensyn til din modtager.

Vi tilbyder en høj grad af fleksibilitet, så du kan bevare dine relationer og interesser. Vi arbejder meget tæt sammen og forventningsafstemmer hele tiden, så vi alle kan være de bedste team players.

Du kan se frem til at have det sjovt, mens du løser dine opgaver og bliver dygtigere gennem sagsbehandling og konstant faglig udvikling.

Er du PwC?

PwC er stedet, hvor de største talenter møder erhvervslivets beslutningstagere. Vores tre forretningsområder er revision, skat og rådgivning, og vi har en unik markedsposition. I Danmark får du 2.200 kolleger, der kombinerer deres store faglighed med en stærk evne til at bygge relationer, skabe værdi og levere kvalitet. Vi er ambitiøse, stiller store krav og arbejder sammen for hele tiden at blive skarpere. Med 250.000 kolleger i 158 lande har du aldrig langt til viden og udvikling. Succes skaber vi sammen. Er du PwC?

Sådan ansøger du

Du ansøger ved at sende din ansøgning, cv og eksamensbeviser via linket/pilen øverst på siden.

Ansøgningsfrist:
26-11-2018
Arbejdssted:
Hellerup
Yderligere oplysninger:

Line Berg Madsen
Mobil: +45 29604915

Tiltrædelse:
snarest muligt