Hvis du har talentet, har vi mulighederne.

Bliv en del af procesautomatiseringsteamet i PwC

Vi er ved at udvide vores procesautomatiseringsteam, og vi søger derfor konsulenter der har en god faglig forståelse af teknologi og som brænder for at forandre og implementere forskelligartede automatiseringsløsninger. I vores procesautomatiseringsteam fokuserer vi primært på at automatisere processer ved hjælp af teknologier, såsom RPA, chatbots, machine learning og deep learning mv. hos vores kunder.

Hos os får du et stort ansvar og plads til at tage ejerskab for dine leverancer, samtidig med at du indgår i et team med landets dygtigste specialister på området, som står klar til at hjælpe og rådgive dig. Denne kombination sikrer de helt rette forudsætninger for, at du kan lære og dygtiggøre dig tidligt i din karriere.

Vores krav er lige så store som dine

Som konsulent i Consultings procesautomatiseringsteam kommer du til at indgå i et team, der står for at implementere automatiske processer (RPA, AI). Du vil tage del i at afdække en række processer hos vores kunder med henblik på at identificere automatiseringspotentialet, samt implementere automatiseringen.

Du vil få indflydelse på den videre opbygning af RPA- og AI-området og udviklingen af vores ydelser, hvor du vil arbejde tæt sammen med forretningen, og din opgave vil bestå i at opnå en forståelse af komplekse processer og heraf vurdere samt dokumentere og implementere den del af processen, som kan automatiseres. Samtidig vil du deltage i eller få selvstændigt ansvar for mindre såvel som større komplekse projekter, som du vil levere i samarbejde med kompetente kolleger fra Consulting i Danmark og internationale kollegaer. Dine arbejdsopgaver til bestå i at udvikle forskellige automatiseringsløsninger, herunder RPA, machine learning-algoritmer, chatbots mv.

Din profil og kvalifikationer

Vi ser gerne, at du er studerende og har udviklet kompetencer inden for teknologi og programmeringsområdet. Vi forventer, at vores nye kollega besidder flere af følgende kvaliteter:

  • Har kendskab til data fundamentels
  • Har kendskab til machine learning/Deep learning
  • Du kan programmere i fx VBA, Java, R, Python, Javascript og selvstændigt udvikle nye automatiseringsløsninger
  • Du er udadvendt, resultatorienteret, ambitiøs og du er vant til at have mange bolde i luften.
  • Du er initiativrig og selvmotiverende.
  • Du kan arbejde struktureret og har forretningsforståelse.
  • Du er fleksibel og trives med forandringer.
  • Du har nemt ved dialog både mundtligt og skriftligt og er flydende på dansk og engelsk.

Er du PwC?

PwC er stedet hvor de største talenter møder erhvervslivets beslutningstagere. Vores tre forretningsområder er revision, skat og rådgivning, og vi har en unik markedsposition. I Danmark får du mere end 2000 kolleger, der kombinerer deres store faglighed med en stærk evne til at bygge relationer, skabe værdi og levere kvalitet. Vi er ambitiøse, stiller store krav og arbejder sammen for hele tiden at blive skarpere. Med flere end 225.000 kolleger i 157 lande har du aldrig langt til viden og udvikling. Succes skaber vi sammen. Er du PwC?

Sådan ansøger du

Ansøg via pilen øverst til højre, hvor du uploader din ansøgning, CV, karakterer og andre relevante dokumenter.

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Hellerup
Yderligere oplysninger:

Zeeshan Rajan
Telefon: +45 3945 9778
Mobil: +45 2365 3627

Tiltrædelse:
Snarest muligt