Deltagelse i Hackschool uddannelse med mulighed for ansættelse i attraktive stillinger

"The most innovative entrepreneurs are people who are able to hack the status quo and create something completely new"

PwC ønsker at tiltrække studerende der har interesse, viden og motivation for at arbejde med informationssikkerhed i deres fremtidige erhvervskarriere som konsulent. PwC gennemfører derfor en erhvervsrettet uddannelse for studerende, som er påbegyndt kandidat- eller overbygningsuddannelse – Vi kalder det Hackschool for at markere, at vi kan og vil tænke ud af et traditionelt studenterjob forløb. Vi starter op den 22. januar 2019, og der er stadig nogle ledige pladser, som vi søger ansøgere til.

Deltag i forløbet i vores Hackschool uddannelse i PwC Consulting indebærer:

 • En måneds screening med TALKS og case-competition for max. 40 studerende samt gennemførelse af case-competition med nominering og awards. TALKS afholdes af vores anerkendte specialister indenfor Cybersikkerhed og sikkerhedsteknologier.
 • En ansættelse hos PwC der er førende rådgiver indenfor Cybersikkerhed og sikkerhedsteknologier
 • En spændende hverdag, hvor du efter oplæring kommer til at arbejde sammen med dine højt kvalificerede kollegaer om opgaver

Dine kvalifikationer

Din uddannelse har givet dig en bred viden om IT og organisations- og forretningsforståelse. Vi søger studerende med bred tværfaglig baggrund men gerne med fokus på teknologiske kompetencer. Vi ser gerne, at du lige er startet på din kandidat uanset om det er datamatiker, soft­wareudvikler eller noget andet. Det vigtigste er, at du har interesse inden for Cyber Security og implementering af sikkerhedsteknologier i virksomheder. Gode dansk kundskaber er en forudsætning. Vi forventer desuden, at du:

 • som minimum kan være hos PwC 2 dage om ugen under din uddannelse
 • er god til at samarbejde og arbejde i projekter
 • har lyst til at arbejde som konsulent
 • kan dokumentere det arbejde du udfører

PwC tilbyder dig

 • mulighed for fast arbejde efter endt uddannelse på en af Danmarks mest eftertragtede arbejdspladser inden for sit felt
 • samarbejde med et dedikeret team, der er kendt for at være blandt de bedste i markedet.
 • gode karrieremuligheder samt efteruddannelse, bl.a. indenfor faglig og personlig udvikling
 • et godt netværk blandt andre unge i Young Talent netværket
 • en arbejdsplads, hvor kvaliteten og fagligheden er i højsædet, og hvor din hverdag vil være præget af samarbejde i et internationalt netværk på tværs af organisationen.

Sådan ansøger du

Ansøgningsfristen er 3. december, og vi giver svar inden jul. Vi starter Hackschool uddannelsen op d. 22. januar 2019. Stillingerne som studentermedhjælper besættes pr. 1. april 2019, og uddannelsen foregår på vores hovedkontor i København.

Du kan ansøge stillingen via linket nederst på siden, hvor du kan uploade/vedhæfte din ansøgning, cv og eksamensbeviser mv.. Herudover kan du læse mere om PwC på www.pwc.dk.

Om PwC
I PwC arbejder vi for at styrke tilliden i samfundet og være med til at løse væsentlige problemstillinger. Det gør vi med udgangspunkt i vores viden inden for revision, skat og rådgivning. Vores kunder kommer fra alle dele af erhvervslivet og den offentlige sektor, og vi er flere end 2.200 medarbejdere og partnere, som brænder for at gøre en positiv forskel for kunder og kolleger. Globalt er vi over 250.000 PwC'ere i 158 lande, og i Danmark er vi markedsledende. Mød os over hele landet. Vi er der, hvor du er. Succes skaber vi sammen.

PwC er en betydende global spiller indenfor Cybersikkerhed og persondatabeskyttelse (GDPR). Vi har mere end 3.000 sikkerhedsspecialister spredt over hele verden, og vi arbejder tæt sammen med vores kolleger i både Europa og USA. I Danmark er vi en dominerende spiller og i stærk vækst inden for alle discipliner fra IAM, PAM og andre teknologier, over Cybersikkerhed til persondatabeskyttelse (GDPR). Vi søger nye kollegaer i København, men vi har også kontor i Aarhus.  

Ansøgningsfrist:
03-12-2018
Arbejdssted:
Hellerup
Yderligere oplysninger:

Charlotte Pedersen
Mobil: +45 2085 3542

Tiltrædelse:
22-01-2019