Skab værdi. Også for dig selv.

I PwC’s Consulting oplever vi en stigende efterspørgsel på erfaringsbaseret rådgivning indenfor energisektoren. Derfor ønsker vi at styrke vores team af konsulenter på dette område og søger en konsulent, der kan drive kampagner og videreudvikle PwC’s rådgivningsydelser i energisektoren.

Bliv en synlig del af et succesrigt og voksende team med fokus på energi- og forsyningssektoren.

Vi ønsker at styrke vores team med en dygtig og ambitiøs kollega, som vil skabe en karriere inden for energi- og forsyningssektoren (el, gas, vand, varme, vind, olie) og der vil hjælper vores kunder med strategiske, tekniske og økonomiske opgaver.

Du har erfaring fra enten offentlig eller privat virksomhed, har god forståelse sektoren problemstillinger som grøn omstilling, effektivisering, asset management, konsolidering af selskaber, ændret regulering og øget digitalisering og kundefokus. Derudover har du også interesse for nye teknologier.

Hos os får du et stort ansvar både i salgs- og leverancesituationer, samt muligheden for at arbejde sammen med ambitiøse og fagligt dygtige kollegaer på tværs af forskellige fagområder. Du vil indgå i vores team og du får adgang til et stort internationalt best practice metode- og erfaringsbibliotek, internationale kompetencecentre, nødvendig intern uddannelse og dagligt tæt samarbejde med de dygtigste konsulenter i Danmark. Du vil desuden få ansvaret for praktisk at drive udvalgte kampagner rettet mod sektoren.

Opgaverne som rådgiver spænder bredt omfatter eksempelvis: markeds- og teknologianalyser, digitaliserings-strategier, fusionsanalyser, strategi for organisatorisk, økonomisk og teknisk effektivisering af selskaber, kravspecifikation, udbud og projekt- og programledelse. Du vil konstant blive udfordret og stifte bekendtskab med en lang række teknologier, problemstillinger, kunder, kulturer og kollegaer på kort tid.

Vores opgaver er typisk forankret i Danmark, men løses ofte i samarbejde med kollegaer i vores internationale netværk. Opgaverne har den højeste strategiske prioritet, og du får derved mulighed for at samarbejde med beslutningstagerne i dansk erhvervsliv.

Vores krav er lige så store som dine

Vi forventer, at du:

  • har arbejdet mindst 2 år i energi- og forsyningssektoren eller i relevant offentlig myndighed, gerne med analyser, projektledelse, kampagner eller koordinering
  • har stor passion for energi- og forsyningssektoren
  • energisk, initiativrig og har lyst til at gøre en forskel
  • kommunikerer skarpt – både visuelt, skriftligt og verbalt
  • er fleksibel og trives med forandringer
  • er analytisk og ansvarsbevidst
  • trives med projektorienteret arbejde i et internationalt miljø, der er kendetegnet ved høj intensitet i opgaverne, høje forventninger til kvaliteten af dit arbejde og ofte stramme deadlines
  • har afsluttet en økonomisk, juridisk eller teknisk kandidat-/mastereksamen som blandt de bedste i din årgang
  • behersker dansk og engelsk på skrift og i tale

Er du PwC?

PwC er stedet, hvor de største talenter møder erhvervslivets beslutningstagere. Vores tre forretningsområder er revision, skat og rådgivning, og vi har en unik markedsposition. I Danmark får du 2.300 kollegaer, der kombinerer deres store faglighed med en stærk evne til at bygge relationer, skabe værdi og levere kvalitet. Vi er ambitiøse, stiller store krav og arbejder sammen for hele tiden at blive skarpere. Du har muligheden for at opbygge relationer på tværs af huset med andre unge konsulenter i det veletablerede netværk ”Young Consultant Network”, som mødes flere gange om året til sociale arrangementer. Med 236.000 kollegaer i 157 lande har du aldrig langt til viden og udvikling. Succes skaber vi sammen. Er du PwC?

Sådan ansøger du

Du kan uploade cv, ansøgning og relevante eksamenspapirer ved at benytte pilen i højre hjørne. 

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Hellerup
Yderligere oplysninger:

Kasper Høgsberg-Davidsen
Mobil: +45 8174 7571

Tiltrædelse:
snarest muligt