Hvis du har talentet, har vi mulighederne.  

Bliv en del af PwC Consulting’s Public team i Financial Effectiveness

Vi søger konsulenter i PwC Consulting, der brænder for at udvikle den offentlige sektor, og som har erfaring med at løse opgaver for staten fra et departement og/eller en konsulentvirksomhed. Nyuddannede kandidater med relevant studiejob vil ligeledes kunne komme i betragtning. Vi arbejder med offentlige kunder, herunder ministerier, styrelser, kommuner og regioner og du kommer til at løse en række forskellige styringsrelaterede opgaver og gennemføre budgetanalyser for statslige kunder. Som vores nye kollega kommer du til at indgå i et dynamisk og travlt Public-team i PwC’s Financial Effectiveness-afdeling. I Financial Effectiveness arbejder vi bl.a. med ledelsesrapportering, budgettering, optimering og automatisering af finansprocesser, udvikling af lønsomhedsmodeller, digitalisering af økonomifunktionen mv. Vi oplever stigende efterspørgsel efter vores kompetencer, og der er derfor behov for flere dygtige kræfter til vores team.

Vores krav er lige så store som dine  

Har du ambitioner om at gøre en forskel for nogen af Danmarks mest spændende offentlige organisationer? Har du kompetencer og erfaring med statslige institutioner, og brænder du for at skabe værdi gennem effektivisering, forandring og modernisering? Så søg ind hos os. Her vil du naturligt udvikle dig, når du dagligt sparrer med højt kvalificerede kolleger, møder spændende og udfordrende kunder og får masser af erfaring. Din tilgang til opgavevaretagelsen er analytisk og løsningsorienteret, og du motiveres af at finde løsninger på nye udfordringer.

Dine faglige kvalifikationer:

  • Du er fx cand.scient.pol., cand.polit., cand.merc. eller lign. og har stærke analytiske evner
  • Du er nyuddannet eller har op til to års erfaring fra tidligere ansættelse
  • Du brænder for udvikling af den offentlige sektor
  • Du kan arbejde selvstændigt i både store og små teams samt bidrage positivt til teamet
  • Du har erfaring med effektiviserings- og styringsprojekter i staten fra enten studiejob eller som færdiguddannet
  • Du har erfaring med at indgå i relationer uden for din egen organisation
  • Du har stærke skriftlige færdigheder og kan udtrykke dig klart og forståeligt i en offentlig kontekst
  • Du har erfaring med værktøjer som Power Point, Excel, Power Pivot og Think-cell.

Er du PwC?

PwC er stedet, hvor de største talenter møder erhvervslivets beslutningstagere. Vi arbejder for at styrke tilliden i samfundet og være med til at løse væsentlige problemstillinger. Det gør vi med udgangspunkt i vores viden inden for revision, skat og rådgivning. Vores kunder kommer fra alle dele af erhvervslivet og den offentlige sektor, og vi er flere end 2.000 medarbejdere og partnere, som brænder for at gøre en positiv forskel for kunder og kolleger. Vi er markedsledende i Danmark, og globalt er vi over 200.000 PwC'ere, så du har aldrig langt til viden og udvikling. Succes skaber vi sammen. Er du PwC?

Sådan ansøger du

Såfremt du er interesseret i stillingen, er du meget velkommen til at ansøge via nedenstående link, hvor du skal uploade din ansøgning, CV, eksamensbevis samt evt. relevante bilag.

 

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Hellerup
Yderligere oplysninger:

Anders Grynnerup
Mobil: 30686635

Sofie Linde
Mobil: +45 28198862

Tiltrædelse:
snarest muligt