Brænder du for at gøre en forskel sammen med andre? 

Bliv en del af Human Capital med ansvar for et stort forretningsområde

Vi søger en HR Business Advisor, der har lyst til at påvirke den strategiske HR agenda i PwC. Du får ansvaret for vores konsulent- og rådgivningsafdeling, Advisory, som er et stort område i vækst med ca. 360 ansatte. Som en del af vores store Human Capital afdeling får du mange dygtige HR-kolleger, du kan sparre med. Gennem vores globale netværk får du indsigt fra hele verden, globale værktøjer og over 250.000 kollegaer at trække på. 

Som HR Business Advisor er du sparringspartner for ledelsen på størstedelen af HR paletten. Du bliver ansvarlig for implementeringen af nye HR tiltag samt facilitering og gennemførsel af de årlige HR driftprocesser, såsom lønregulering, Performance Management processer, feedback-kampagner, opfølgning på medarbejdertilfredshedsundersøgelser mv. Rekrutteringen til Advisory bliver primært varetaget af en Talent Attraction Advisor. Derfor er rekruttering en mindre del af stillingen, men du vil få et tæt samarbejde med Talent Attraction Advisoren. 

Vi tilbyder dig en udfordrende og udviklende stilling med plads til selvstændighed på en dynamisk og professionel arbejdsplads. I Human Capital bliver du en del af et ambitiøst og passioneret team på 41, hvor der er stort fokus på at skabe værdi og understøtte vores forretning. Vi har en uformel omgangstone, bidrager til et inspirerende arbejdsmiljø og tror på, at de bedste resultater skabes gennem samarbejde. 

En attraktiv arbejdsplads med højt til loftet

Din profil: 

  • Du har 5-8 års HR Business Partner erfaring gerne fra en stor organisation eller et konsulenthus og en god HR værktøjskasse
  • Du er ambitiøs på dine egne og andres vegne og trives med både at arbejde med strategisk rådgivning og hands-on opgaver
  • Du arbejder selvstændigt, tager ansvar og er handlekraftig
  • Du er imødekommende, engageret og kan skabe gode relationer på alle niveauer
  • Du har en uddannelsesmæssig baggrund som cand.merc.hrm, cand.merc.sol, cand.merc.psyk eller lignende. 

Er du PwC?

PwC er stedet, hvor de største talenter møder erhvervslivets beslutningstagere. Vores tre forretningsområder er revision, skat og rådgivning, og vi har en unik markedsposition. I Danmark får du 2.200 kolleger, der kombinerer deres store faglighed med en stærk evne til at bygge relationer, skabe værdi og levere kvalitet. Vi er ambitiøse, stiller store krav og arbejder sammen for hele tiden at blive skarpere. Med 250.000 kolleger i 157 lande har du aldrig langt til viden og udvikling. Succes skaber vi sammen. Er du PwC?

Sådan ansøger du

Ansøg via linket øverst til højre, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og eksamensbevis. Vi indkalder til samtaler løbende. 

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Hellerup
Yderligere oplysninger:

Christian Østergaard
Mobil: 2123 7557

Louise Petersen
Mobil: 2460 6669

Tiltrædelse:
Snarest muligt