Jeg har det bedst, når andre forventer meget af mig

Er du ambitiøs og har lyst til at arbejde som konsulent i et karrierehus med utallige muligheder? Har du talent for og lyst til at bruge din drivkraft til at udvikle PwC’s forretning med ydelse af professionel rådgivning om børs- og kapitalmarkedsforhold til danske og internationale virksomheder? Så er det dig vi mangler til at bidrage med at skabe ny forretning for PwC! 

Bliv en del af Assurance & Accounting Services

En spændende udfordring med at udvide vores forretning med endnu flere services inden for rådgivning og assistance i forbindelse med børsnoteringer, kapitalforhøjelser i børsnoterede virksomheder og udstedelse af børsnoterede obligationer. Hertil vil du komme til at arbejde med rådgivning og sparring vedrørende regler om prospekter, løbende oplysningsforpligtelser og regnskabsaflæggelse for børsnoterede selskaber.

Du får en enestående mulighed for at bruge din faglige viden om børs- og kapitalmarkedet til at være med til at skabe og udvikle PwC’s forretning indenfor børsområdet. Du indgår i en velfungerende afdeling – Assurance & Accounting Services – med ca. 30 medarbejdere, og får derfor god mulighed for at trække på mange kompetente medarbejdere og partnere, der er vant til at arbejde i et højt tempo.

Du kommer i dit arbejde som konsulent til at have meget kundekontakt i forbindelse med servicering af vores kunder, hvor du i forbindelse med opgaveløsningen får fordelen af at kunne trække på vores andre specialister i afdelingen. Samtidig får du en vigtig rolle, idet du skal være med til at udvikle vores fremtidige serviceydelser, og hvordan vi går til markedet.

Du skal være forberedt på en stejl læringskurve, og du får hurtigt ansvar for håndtering af kunder og projekter.

Hvem er du?

Du er udadvendt, ambitiøs og har en drivkraft ud over det sædvanlige – og så kan du lide at omsætte ord til handling. Du trives i en travl og afvekslende hverdag og ønsker at levere rådgivning af højeste kvalitet. Derudover er du god til at omsætte din faglige viden til konkrete, praktiske og holdbare løsninger for vores kunder.

Vi forventer, at du har en stor interesse for børs- og kapitalmarkedsforhold, hvor din faglige nysgerrighed driver dig og giver dig lyst til at videreudvikle din eksisterende viden. Derudover er du idérig og finder det spændende at være med til at udvikle PwC’s forretning på børsområdet.

Dine kvalifikationer

Du skal have mindst 5-6 års erfaring fra revision, controller eller lignende og har en grundlæggende viden om børsforhold og kapitalmarkedet. Du har en teoretisk baggrund fra en relevant kandidatgrad, såsom cand.merc.aud., cand.merc.fir., cand.merc.jur eller tilsvarende. Derudover forestiller vi os, at du besidder følgende kvalifikationer:  

  • Er kvalitetsbevidst, kundeorienteret og analytisk
  • Er udadvendt og kan lide at have kontakt med vores revisionsteams og kunder
  • Er fagligt nysgerrig og trives med faglige udfordringer – og trives med konstant at blive udfordret af kollegaer og kunder 
  • Har lyst til at arbejde i en veletableret og ambitiøs organisation med højt til loftet
  • Er dygtig til at samarbejde – men har også lyst til at drive egne opgaver
  • Er initiativrig, nytænkende og kan lide at omsætte ord til handling
  • Har en kommerciel indgangsvinkel til og forståelse for, at faglig viden skal kunne formidles som konkret rådgivning til vores kunder
  • Forstår vigtigheden af god service og har et udpræget højt serviceniveau
  • Taler og skriver engelsk på professionelt niveau 

Er du PwC?

PwC er stedet, hvor de største talenter møder erhvervslivets beslutningstagere. Vores tre forretningsområder er revision, skat og rådgivning, og vi har en unik markedsposition. I Danmark får du 2.200 kolleger, der kombinerer deres store faglighed med en stærk evne til at bygge relationer, skabe værdi og levere kvalitet. Vi er ambitiøse, stiller store krav og arbejder sammen for hele tiden at blive skarpere. Med 250.000 kolleger i 157 lande har du aldrig langt til viden og udvikling. Succes skaber vi sammen. Er du PwC? 

Sådan ansøger du

Ansøg via link nederst på siden, hvor du kan uploade din ansøgning, CV, karakterblad samt andre relevante dokumenter. Vi indkalder løbende til samtaler.

 

 

 

 

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Hellerup
Yderligere oplysninger:

Henrik Steffensen
Telefon: 39453214

Tiltrædelse:
Snarest muligt