Bliv en del af PwC’s Financial Services i afdelingen Data & Systems

Financial Services er i kraftig vækst og byder på unikke, faglige udfordringer og karrieremæssige muligheder. Du kommer til at arbejde i afdelingen Data & Systems, som hører under Financial Services, hvor vi hjælper vores kunder inden for områder som for eksempel myndighedsrapportering, risk- og asset management, systemimplementering, databehandling og –analyse, samt optimering af processer og infrastruktur.

Vi servicerer primært finansielle virksomheder, såsom banker, kapitalforvaltere, pensions- og forsikringsselskaber samt kreditinstitutter, men hjælper også ikke-finansielle virksomheder inden for især Treasury området. Det er fælles for vores kunder, at der stilles stadig større krav til samspillet mellem den finansielle forretning og de underliggende systemer og data – ikke mindst drevet af udviklingen inden for teknologi, digitalisering og myndighedskrav. Derfor søger vi konsulenter, der kan forene en stærk finansiel forretningsforståelse med konkrete kompetencer inden for finansiel business intelligence, systemer og data.

Vi arbejder i krydsfeltet mellem finans og IT og omsætter vores kunders finansielle problemstillinger til konkrete løsninger hele vejen fra ide til idriftsættelse.

Vores krav er lige så store som dine

Vi forventer, at du har en relevant videregående uddannelse, og at du er flydende i dansk og engelsk – både i skrift og tale. Som person er du ambitiøs, udadvendt og tager ansvar for at drive opgaver i mål. Du er finansfagligt stærk og har praktisk erfaring med finansielle data, SQL-udtræk, analyse og rapportering.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med emner som Data Warehouse, ETL, statistisk modellering og machine learning i værktøjer som R og Python, robotics samt myndighedsrapportering. Det samme gælder erfaring med finansielle standardsystemer, for eksempel inden for capital markets, asset-, risk- eller treasury management.

Vi forestiller os at du har mindst et par års erfaring fra en lignende stilling.

Er du PwC?

PwC er stedet, hvor de største talenter møder erhvervslivets beslutningstagere. Vores tre forretningsområder er revision, skat og rådgivning, og vi har en unik markedsposition. I Danmark får du mere end 2.000 kolleger, heraf omkring 160 i Financial Services, der kombinerer deres store faglighed med en stærk evne til at bygge relationer, skabe værdi og levere kvalitet. Vi er ambitiøse, stiller store krav og arbejder sammen for hele tiden at blive skarpere. Med flere end 223.000 kolleger i 157 lande har du aldrig langt til viden og udvikling. Succes skaber vi sammen. Er du PwC?

Sådan ansøger du

Ved at trykke på linket øverst på siden. Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen at kontakte Carl Petersen på mobil +45 30 68 74 66 eller via e-mail carl.petersen@pwc.com.

Ansøgningsfrist:
22-10-2018
Arbejdssted:
Hellerup
Yderligere oplysninger:

Carl Petersen
Telefon: +45 39459720

Tiltrædelse:
Snarest muligt