Er du et af PwC’s næste revisortalenter? Har du forretningssans og lyst til at blive en del af vores specialafdeling i Herning for finansielle virksomheder (fx pengeinstitutter og forsikringsselskaber)? Start din karriere sammen med os, hvis du har personlighed, høje ambitioner, en stærk faglighed og en lyst til at skabe succes sammen med andre. Som revisortrainee i PwC løser du opgaver, der skaber stor værdi for vores kunder, og dit netværk og din viden vokser hver eneste dag.

Vær med på holdet i et af verdens førende revisions-, skatte- og rådgivningshuse

I PwC skal du arbejde med regnskaber og de nyeste revisionsteknikker i teams, hvor I sammen finder de rette løsninger ude hos kunderne. Vi følger din udvikling tæt og giver dig løbende feedback, så du hele tiden udvikler dig, og du får mere ansvar og indflydelse i takt med de resultater, du er med til at skabe. Hvis du brænder for at sætte mål og nå dem, så passer du sammen med PwC.

Du starter i september 2019, hvor du også begynder på PwC’s interne uddannelsesforløb. Du får en host, der hjælper dig godt i gang samt en fast coounsellor, som er din personlige karriererådgiver. Sammen sætter I retningen for din karriere. Din udvikling er vores vækst.

I PwC er vi ambitiøse på vores kunders og egne vegne. Vi er markedsledende, og vi arbejder for alle typer kunder. I Financial Services har vi vores primære fokus på pengeinstitutter og forsikringsselskaber. Du vil komme til at arbejde sammen med kunder, som er underlagt kompleks lovgivning, hvorfor de har store forventninger til dig som både revisor og økonomisk rådgiver. Vores team i Herning har mange års erfaring inden for branchen, hvilket vi løbende supplerer med flere yngre kræfter. Vi sidder p.t. 16 revisorer på vores kontor i Herning. Vi er samtidig en del af den nationale finansielle afdeling, hvor vi tilsammen er cirka 125 medarbejdere, og som er den hurtigst voksende afdeling i PwC. For at vi kan opretholde og udbygge vores position i markedet, kræves der passion og team-spirit ud over et sædvanlige, hvilket skal være kombineret med et højt fagligt niveau og en interesse for den finansielle sektor.

Din personlighed. Holdets styrke

Personlighed er det, der gør din præstation unik. Du er forretningsorienteret og trives godt med at være ude og rådgive kunder. Sammenhold er det, der løfter din dag. Derfor forstår du vigtigheden af dygtige kolleger, som du kan lære af og sparre med. Ambitioner er det, der gør, at du aldrig giver op. Derfor brænder du for at skabe de resultater, som kun er mulige at opnå i fællesskab med andre.


Er du PwC?

PwC er stedet, hvor de største talenter møder erhvervslivets beslutningstagere. Vi arbejder for at styrke tilliden i samfundet og være med til at løse væsentlige problemstillinger. Det gør vi med udgangspunkt i vores viden inden for revision, skat og rådgivning. Vores kunder kommer fra alle dele af erhvervslivet og den offentlige sektor, og vi er flere end 2.000 medarbejdere og partnere, som brænder for at gøre en positiv forskel for kunder og kolleger. Vi er markedsledende i Danmark, og globalt er vi over 200.000 PwC'ere, så du har aldrig langt til viden og udvikling. Succes skaber vi sammen. Er du PwC? 

Sådan ansøger du

Upload din ansøgning, CV, samt karakterer bachelor, Cand.merc aud. samt lignende relevante dokumenter.

For yderligere oplysninger kontakt HR-konsulent Christin Frandsen på telefon: 3945 9812.

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Herning
Tiltrædelse:
01.09.2019