Høje forventninger får mig til at yde mit bedste sammen med mine kolleger.

Bliv en del af vores ambitiøse revisionsforretning

Vi søger flere dygtige og ambitiøse kolleger til vores revisionsafdeling, Middle Market 1, med fokus på de mellemstore virksomheder.

Hos os får du en dynamisk hverdag fyldt med spændende udfordringer. Vi er samlet set mere end 400 engagerede revisorer i vores 3 revisionsafdelinger i Hellerup.

Vi søger:

  • senior associates
  • managers
  • senior managers

til Middle Market 1, hvor vi er ca. 130 medarbejdere, som primært arbejder med de mellemstore kunder. Vi er toneangivende, når det handler om at omsætte den faglige viden til effektiv revision og rådgivning, og vi er markedsledende inden for en række brancher.

Vi har i Middle Market 1 fokus på vækst med en bred vifte af services målrettet Middle Market-segmentet og på at teknologi og digitale tiltag kobles til markedsmuligheder samt understøtter standardisering og automatisering af forretningskritiske processer – det skal du hjælpe os med at opnå. Til gengæld tilbyder vi en varieret og interessant hverdag, med fokus på uddannelse og udvikling af kompetencer, så du kan opnå dine mål.

Arbejdsformen er teambaseret, og du vil blive involveret i en bred vifte af revisions- og rådgivningsopgaver med tilhørende kundekontakt. Vores dagligdag er præget af en afveksling mellem kendte tilbagevendende opgaver og helt nye opgaver. Arbejdsdagen kan til tider være hektisk, men humor og fleksibilitet i tilrettelæggelse af arbejdet gør sammen med spændende arbejdsopgaver, at du vil få en udfordrende hverdag i et dynamisk arbejdsmiljø. Du vil få mulighed for at arbejde på en lang række spændende såvel danske som internationale kunder.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte ledelse af teams og revisionsopgaver, coaching af yngre revisionsmedarbejdere og review af deres arbejde, medansvar for opgavestyring (proces og økonomi), direkte kommunikation med økonomiafdelinger og ledelse hos kunder samt assistance med diverse rådgivningsopgaver inden for revision og regnskab/IFRS samt skat for selskaber mv. samt i forbindelse med transaktioner.  

Vores krav er lige så store som dine

Vi forventer at:

  • du har minimum 3 års praktisk erfaring fra revisorfaget
  • du har HD-baggrund, er enten i gang med eller har afsluttet din CMA, eller du er relativt nyuddannet statsautoriseret revisor
  • rådgivning og et højt serviceniveau over for kunderne falder naturligt for dig
  • du er ambitiøs, udadvendt og fagligt nysgerrig
  • du trives i et miljø, hvor der er høje forventninger til kvaliteten af dit arbejde og stramme deadlines
  • du har lyst til at arbejde i en større organisation, hvor samarbejde og udvikling er nøgleordene
  • du behersker dansk og engelsk i skrift og tale. 

Er du PwC?

PwC er stedet, hvor de største talenter møder erhvervslivets beslutningstagere. Vores tre forretningsområder er revision, skat
og rådgivning, og vi har en unik markedsposition. I Danmark får du ca. 2.000 kolleger, der kombinerer deres store faglighed med en stærk evne til at bygge relationer, skabe værdi og levere kvalitet. Vi er ambitiøse, stiller store krav og arbejder sammen for hele tiden at blive skarpere. Med mere end 223.000 kolleger i 157 lande har du aldrig langt til viden og udvikling. Succes skaber vi sammen. Er du PwC?

Sådan ansøger du

Såfremt du er interesseret i stillingen, er du meget velkommen til at ansøge via linket i højre hjørne. Samtaler afholdes løbende.

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Hellerup
Yderligere oplysninger:

Allan Knudsen
Telefon: +45 2141 6353

Tiltrædelse:
Snarest muligt