Bliv Excel ekspert med interesse for finansiel modellering og værdiansætttelse - hos PwC i Aarhus

Skab værdi for dine kunder og kolleger. Og ikke mindst dig selv.

Bliv en del af Deals

Nu har du muligheden for at blive en del af PwC’s voksende Deals-team i en stilling med primært fokus på udarbejdelse af skræddersyede finansielle modeller og værdiansættelse. Vi oplever markant vækst i rådgivningsforretningen, og vi ønsker derfor at styrke vores afdeling Valuation & Economics i Hellerup eller Aarhus med en ny dygtig og ambitiøs kollega, som har en ekstraordinær interesse for at arbejde med analyse- og visualiseringsværktøjer som Excel, Power BI, Alteryx og Qlik Sense.

Valuation & Economics er en del af PwC Deals, hvor vi er mere end 80 engagerede kollegaer, der lægger stor vægt på faglighed og et godt humør, ligesom vi forventer, at den enkelte medarbejder tager et stort ansvar og bidrager selvstændigt til opgaveløsningen. Udover Valuation & Economics rådgives der i Deals også inden for områderne Corporate Finance, Transaction Services, Business Restructuring Services samt Deals SMV.

I Valuation & Economics er vi eksperter i finansiel modellering, hvor vi bl.a. udvikler skræddersyede forecast- og værdiansættelsesmodeller for vores klienter, laver kontrol af eksisterende modeller eller foretager modellering for at fremskaffe et robust beslutningsgrundlag i relation til strategiske investeringer.

Vi hjælper herudover vores klienter med værdiansættelse af virksomheder og immaterielle rettigheder, købesumsallokering i forbindelse med virksomhedssammenlægninger (purchase price allocation) og værdiansættelse af incitamentsbaseret aflønning (fx ved hjælp af montecarlo simulation).

Hos os får du en dynamisk hverdag på en professionel og spændende arbejdsplads, hvor du vil blive en del af PwC’s globale netværk. Vi arbejder i teams, hvor du vil komme til at arbejde sammen med en række højt kvalificerede specialister, der har respekt for hinandens kompetencer, og du kan forvente en stejl indlæringskurve. Vi arbejder i et internationalt miljø med en udfordrende og til tider uforudsigelig hverdag.

Vores krav er lige så store som dine

Vi forventer, at du for nyligt har færdiggjort dit studie, eller vil færdiggøre det i løbet af 2017. Vi har en forventning om, at du har en lang videregående økonomisk uddannelse og at du er blandt de bedste på din årgang.

Det er altafgørende, at du har meget stor erfaring med Excel og det forventes, at du også har kendskab til VBA. Vi søger profilen, som kunne finde på at deltage (og have succes hermed) i DM i Excel eller ModelOffs Financial Modeling World Championship. Desuden er det en fordel hvis du har erfaring med analyseværktøjer som fx Power BI og Alteryx samt visualiseringsværktøjer som Tableau og Qlik Sense.

Du vil få en central rolle i temaet i forhold til sikring af og udbredelse af it-tekniske kompetencer i relation til brugen af ovennævnte værktøjer samt generelt sikring af teamets digital udvikling.

Det er vigtigt, at du er analytisk stærk, fleksibel, har et stort drive og med en fremtoning, som skaber tillid hos vores kunder. Du er ansvarsbevidst og serviceminded, og du er i stand til selvstændigt at opbygge og udvikle stærke relationer til vores kunder. Sidst, men ikke mindst er du flydende i dansk og engelsk i såvel skrift som tale.

Er du PwC?

PwC er stedet, hvor de største talenter møder erhvervslivets beslutningstagere. Vores tre forretningsområder er revision, skat og rådgivning, og vi har en unik markedsposition. I Danmark får du 1.919 kolleger, der kombinerer deres store faglighed med en stærk evne til at bygge relationer, skabe værdi og levere kvalitet. Vi er ambitiøse, stiller store krav og arbejder sammen for hele tiden at blive skarpere. Med flere end 223.000 kolleger i 157 lande har du aldrig langt til viden og udvikling. Succes skaber vi sammen. Er du PwC?

Sådan ansøger du

Du kan uploade din ansøgning, CV og eksamensbeviser hurtigst muligt ved at benytte pilen i højre hjørne. For yderligere info: www.pwc.dk/karriere.

Ansøgningsfrist: snarest muligt
Tiltrædelse: efterår 2017
Arbejdssted: Aarhus
Hjemmeside: http://www.pwc.dk/karriere
 
Yderligere oplysninger fås hos:

Morten Lykke Pedersen
Telefon: +45 8932 0078

 
Printvenlig version