Bliv konsulent til sikkerhedsstyring - hos PwC i Hellerup

Sikkerhed – skaber vi sammen

Bliv en del af Security & Technology-teamet i PwC Consulting

Brænder du for informationssikkerhed og for at hjælpe vores kunder med at sikre, at deres organisationer kan modstå fremtidens trusler fra cyberkriminalitet, og samtidig efterleve lovgivningskrav som GDPR mv.? Truslen fra cyberkriminalitet og kravene i den nye EU-persondataforordning har sat fokus på opbygning og opdatering af organisationens sikkerhedsstyring hos mange af vores kunder.

Vi søger nye kollegaer, der har lyst til at rådgive vores kunder om, hvordan man opbygger og driver fremtidens sikkerheds-framework, risikovurderer trusler og etablerer og virkeliggør sikkerhedsstyring også med værdi for forretningen. Er det dig? Så vil vi rigtig gerne høre fra dig.

I PwC kan vi tilbyde dig et job i Security & Technology-teamet hos PwC Consulting. Her vil du komme til at arbejde i et miljø, hvor humor og en uformel omgangstone kombineret med en høj faglighed danner grundlaget for kulturen i vores afdeling. Hos os vil du kunne fortsætte din faglige udvikling via samarbejde, uddannelse og daglig sparring med højt kvalificerede kolleger. Gennem deltagelse på spændende projekter med stor faglig kompleksitet vil du blive udfordret til at levere løsninger til tiden og i høj kvalitet.

Som rådgiver med fokus på sikkerhedsstyring hos PwC har du en spændende hverdag, hvor du i tæt samarbejde med dine dygtige kolleger arbejder med design og implementering af sikkerheds-framework for de største danske private og offentlige organisationer.

De typiske opgaver, du vil komme til at løse for vores kunder, vil bl.a. være:

 • Udarbejde cyber-, informations- og it-sikkerhedsstrategier
 • Vurdere af modenheden i kundens cyber- og sikkerhedsstyring
 • Rådgive om implementering af sikkerheds-frameworks, fx ISO27001 mv.
 • Rådgive om sikkerhedsområderne i GDPR
 • Varetage rollen som virksomhedernes interne sikkerhedsfunktion
 • Udarbejde dokumentation til specifikation af sikkerheden, f.eks. sikkerhedspolitikker og procedurer
 • Vurdere og udarbejde materiale til awareness-træning og -uddannelse inden for sikkerhed.

Vores krav er lige så store som dine

PwC er en vigtig global spiller på cybersikkerheds-området, og vi har mere end 3.000 sikkerhedsspecialister spredt over hele verden. På vores kontor i Hellerup er afdelingen i kraftig vækst, og vi søger derfor flere nye kolleger.

Vi forventer, at du brænder for informationssikkerhed og har en stor baggrundsviden om forskellige sikkerhedsmæssige problemstillinger og internationalt anerkendte standarder.

Du har i nogle år arbejdet professionelt med informationssikkerhed eller relateret compliance arbejde, og meget gerne som konsulent. Du har konkrete erfaringer med specifikke sikkerheds-frameworks og –løsninger set i relation til de forretningsmæssige behov et sikkerheds-framework skal opfylde

Uddannelsesmæssigt kan du have mange baggrunde. Fra humanist til ingeniør. Og du har måske en anden uddannelse suppleret med relevant erfaring. Gode danskkundskaber er en forudsætning.

Det er en fordel, hvis du har en sikkerhedscertificering, såsom ISO27001-certificeringer, CISM, CISSP, CISA eller lignende.

Vi forventer desuden, at du:

 • Motiveres ved at udvikle gode og værdiskabende løsninger
 • Er resultatorienteret og selvkørende
 • Kan sætte dig hurtigt ind i nye problemstillinger
 • Er god til at samarbejde og præsentere løsninger for andre
 • Har personlige egenskaber der gør dig til at god kommunikator og relationsskaber.

 Er du PwC?

PwC er stedet, hvor de største talenter møder erhvervslivets beslutningstagere. Vores tre forretningsområder er revision, skat og rådgivning, og vi har en unik markedsposition. I Danmark får du 1.900 kolleger, der kombinerer deres store faglighed med en stærk evne til at bygge relationer, skabe værdi og levere kvalitet. Vi er ambitiøse, stiller store krav og arbejder sammen for hele tiden at blive skarpere. Med flere end 225.000 kolleger i 157 lande har du aldrig langt til viden og udvikling. Succes skaber vi sammen.

Sådan ansøger du

Du kan søge stillingen via pilen i højre hjørne og læse mere om dine karrieremuligheder i PwC på vores hjemmeside www.pwc.dk/karriere

Ansøgningsfrist: snarest muligt
Tiltrædelse: snarest muligt
Arbejdssted: Hellerup
Hjemmeside: http://www.pwc.dk/karriere
 
Yderligere oplysninger fås hos:

Charlotte Pedersen
Mobil: +45 2085 3542

Jørgen Sørensen
Mobil: +45 24945254

 
Printvenlig version