Bliv HR Business Advisor (barselsvikar) - hos PwC i Hellerup

Jeg har det bedst, når andre forventer meget af mig.

Bliv en del af Human Capital i PwC

Vi søger en barselsvikar til vores interne Human Capital afdeling, der ønsker at arbejde i et professionelt og dynamisk miljø og fungere som HR Business Advisor og sparringspartner for vores Assurance forretning.

Som intern HR Business Advisor i PwC agerer du som HR sparringspartner for ledelsen i de afdelinger, du er tilknyttet, på hele HR paletten - lige fra ansættelse, udvikling og til afvikling af medarbejdere. Derudover vil du være ansvarlig for implementeringen af nye HR tiltag samt facilitering og gennemførsel af de årlige HR drift processer, så som lønregulering, performance management processer, opfølgning på medarbejder tilfredsheds-undersøgelser mv. Da vi er en forretning i vækst, vil rekruttering fylde en del af din hverdag. Du vil få en udfordrende og udviklende stilling med rum til selvstændighed på en dynamisk og professionel arbejdsplads. I Human Capital, bliver du en del af et ambitiøst og passioneret team på 31, hvor der er stort fokus på at skabe værdi og understøtte vores forretning. Vi har en humoristisk og uformel omgangstone, der bidrager til et inspirerende arbejdsmiljø, og hvor vi tror på, at de bedste resultater skabes gennem samarbejde.

Vores krav er lige så høje som dine

  • Du har 3-7 års erfaring fra en lignende rolle og har således oparbejdet en bred erfaring med HR drift, rekruttering og forretningsudvikling.
  • Du er udadvendt og evner at skabe gode relationer på alle ’niveauer’ og opleves som engageret, drivende og imødekommende. 
  • Du er fleksibel og engageret samt trives godt i et tempofyldt og afvekslende miljø. 
  • Du selvstændig, tager ansvar for egne opgaver og arbejder struktureret. 
  • Du har en uddannelsesmæssig baggrund som cand.merc.hrm, cand.merc.sol, cand.merc.psyk eller tilsvarende

Er du PwC?

PwC er stedet, hvor de største talenter møder erhvervslivets beslutningstagere. Vores tre forretningsområder er revision, skat og rådgivning, og vi har en unik markedsposition. I Danmark får du 1.919 kolleger, der kombinerer deres store faglighed med en stærk evne til at bygge relationer, skabe værdi og levere kvalitet. Vi er ambitiøse, stiller store krav og arbejder sammen for hele tiden at blive skarpere. Med 223.000 kolleger i 157 lande har du aldrig langt til viden og udvikling. Succes skaber vi sammen. Er du PwC?

Sådan ansøger du

Ansøg via linket øverst til højre, hvor du uploader din ansøgning, CV, karakterer og andre relevante dokumenter.

Ansøgningsfrist: 04-08-2017
Tiltrædelse: Oktober 2017
Arbejdssted: Hellerup
Hjemmeside: http://www.pwc.dk/karriere
 
Yderligere oplysninger fås hos:

Christian Østergaard
Telefon: 3945 3686
Mobil: 2123 7557

 
Printvenlig version