Bliv konsulent eller manager i Transaction Services - hos PwC i Hellerup

Hvis du har talentet, har vi mulighederne.

Bliv en del af Deals

Vi søger en ny kollega til vores Transaction Services (TS) afdeling, som brænder for handel med fast ejendom. TS er en del af PwC’s rådgivningsforretning Advisory, som tæller mere end 250 konsulenter i Danmark og mere end 33.000 konsulenter internationalt. TS tilhører forretningsområdet Deals, som tæller mere end 60 passionerede medarbejdere i Danmark, som primært fokuserer på at hjælpe virksomheder med at gennemføre opkøb eller frasalg af virksomheder. Ud over TS rådgives der i Deals også inden for områderne Business Restructuring Services, Deals SMV (M&A) samt Valuation & Economics. Vores klienter omfatter en række store og mellemstore private equity fonde og industrielle virksomheder, samt en bred portefølje af mindre og mellemstore virksomheder og private investorer. Vores arbejdsområder omfatter primært buy-side og vendor due diligence, men også rådgivning og assistance ved salg af virksomheder og rådgivning vedrørende overtagelsesmodeller. Dine primære opgaver vil være at lede teams på ejendomstransaktioner samt assistere med at udvikle og varetage relationer til vores ejendomskunder. Du vil hovedsageligt hjælpe vores klienter i deres finansielle due diligence-undersøgelser ved at foretage finansielle og økonomiske analyser og udarbejde rapporter og præsentationer i forbindelse med transaktionerne.

Vores krav er lige så store som dine

Vi leder efter en ny kollega, til opbygning af et mindre team, med fokus på handel med fast ejendom. Du vil arbejde som en integreret del af TS og Deals og i tæt samarbejde med andre kompetencecentre i det øvrige PwC med særligt fokus og/eller kompetencer inden for fast ejendom.

  • Du har min. 5 års relevant erhvervserfaring som for eksempelvis revisor eller advokat med fokus på fast ejendom.
  • Det vil være en fordel hvis du har arbejdet med transaktioner men ikke nødvendigt.
  • Du har opnået en solid indsigt i finansielle og regnskabsmæssige problemstillinger fra tidligere ansættelser, og har en stor interesse i at udbygge disse i forbindelse med køb og salg af virksomheder.
  • Du er en udadvendt og positiv person med et stort drive og med en fremtoning, som skaber tillid hos vores klienter.
  • Du er ansvarsbevidst, struktureret og i stand til selvstændigt at opbygge og udvikle stærke relationer til vores klienter.
  • Sidst men ikke mindst er du flydende i dansk og engelsk i såvel skrift som tale

Er du PwC?

PwC er stedet, hvor de største talenter møder erhvervslivets beslutningstagere. Vores tre forretningsområder er revision, skat og rådgivning, og vi har en unik markedsposition. I Danmark får du 1.919 kolleger, der kombinerer deres store faglighed med en stærk evne til at bygge relationer, skabe værdi og levere kvalitet. Vi er ambitiøse, stiller store krav og arbejder sammen for hele tiden at blive skarpere. Med flere end 223.000 kolleger i 157 lande har du aldrig langt til viden og udvikling. Succes skaber vi sammen. Er du PwC?

Sådan ansøger du

Du ansøger ved at sende din ansøgning, cv og eksamensbeviser via linket i øverste højre hjørne.

Ansøgningsfrist: snarest muligt
Tiltrædelse: snarest muligt
Arbejdssted: Hellerup
Hjemmeside: http://www.pwc.dk/karriere
 
Yderligere oplysninger fås hos:

Ragna Ceder
Telefon: +45 29335180

 
Printvenlig version