Dygtig Teamleder til Business Transformation Service Center - hos PwC i Hellerup

Jeg lykkes, når jeg formår at gøre mit team og mine kunder succesfulde.

Bliv leder af et nyt Support Team

Business Transformation Service Center ligger centralt placeret i Business Transformation Assurance. Afdelingen består pt. af 6 medarbejdere, der sidder placeret i København, og derudover er der 10 tilknyttede medarbejdere på kontorer rundt om i landet, der sammen med dig som teamleder udfører opgaver for ca. 1300 revisorer. Opgaverne vil primært være placeret i København, men rejseaktivitet til landets andre kontorer kan forekomme.

Som teamleder skal du sikre levering af materiale og dokumenter til revisorerne. Perioder med spidsbelastninger skal kunne håndteres, da leveranceniveauet til kunderne kan variere i løbet af året. Som teamleder skal du kunne motivere dine medarbejdere til at levere høj kvalitet og udvikle betjeningen løbende, og derfor indebærer jobbet også, at du skal tænke innovativt i forhold til optimering og standardisering. Vi forventer, at du går forrest med at standardisere og digitalisere processerne hvor muligt. Det er derfor vigtig, at vores kommende teamleder både kan have et strategisk fokus samtidig med, at du udvikler afdelingen til at kunne løse nye opgaver. På den måde kan vi hele tiden holde os ajour med kundens skiftende behov.

Vi tilbyder:

 • Et ambitiøst og udviklende arbejdsmiljø
 • En ny og væsentlig rolle for Assurance-organisationen
 • Et hus, der er fuld af gode kolleger
 • Personlig og faglig udvikling

Vores krav er lige så store som dine

Det er vigtigt, at du sætter en ære i at levere kvalitet i alle aspekter af jobbet og har en positiv og energisk tilgang til tingene. Vi ser meget gerne, at du tidligere har arbejdet i en kundeservicefunktion eller tilsvarende. Din samlede erhvervserfaring må gerne være 8-10 år, hvoraf de 3-5 år er med ledelseserfaring. 

Vi forventer desuden, at du:

 • Har meget høj datadisciplin, er engageret og sætter en ære i levering samt overholdelse af deadlines
 • Er fleksibel og serviceminded
 • Har fokus på produktion og interesse for at optimere og effektivisere arbejdsprocesser, herunder erfaring med procesoptimering
 • Trives i en dynamisk organisation, hvor der til tider kan være mange bolde i luften
 • Er åben for at hjælpe med sagsbehandling og stadig sætte retning
 • Kan standardisere processer og være med til at gøre dem digitale
 • Har gode kommunikative evner

Din uddannelsesmæssige baggrund skal ligge på minimum bachelorniveau, men retningen er ikke altafgørende. Din evne og tilgang til at løse ovenstående opgaver og selvstændigt styre processer er derimod essentielt.

Er du PwC?

PwC er stedet, hvor de største talenter møder erhvervslivets beslutningstagere. Vores tre forretningsområder er revision, skat og rådgivning, og vi har en unik markedsposition. I Danmark får du 1.919 kolleger, der kombinerer deres store faglighed med en stærk evne til at bygge relationer, skabe værdi og levere kvalitet. Vi er ambitiøse, stiller store krav og arbejder sammen for hele tiden at blive skarpere. Med flere end 223.000 kolleger i 157 lande har du aldrig langt til viden og udvikling. Succes skaber vi sammen. Er du PwC?

Sådan ansøger du

Du ansøger ved at sende din ansøgning, cv og eksamensbeviser via linket i øverste højre hjørne.

Ansøgningsfrist: 07-08-2017
Tiltrædelse: Snarest muligt
Arbejdssted: Hellerup
Hjemmeside: http://www.pwc.dk/karriere
 
Yderligere oplysninger fås hos:

Katja Andersen
Telefon: 3945 3823
Mobil: 3070 0306

 
Printvenlig version