Bliv Manager/Senior Manager med fokus på de mellemstore virksomheder og real estate området - hos PwC i Hellerup

Statsautoriseret vækst 

Bliv en del af vores ambitiøse revisionsforretninger

Vi søger flere dygtige og ambitiøse kolleger til vores revisionsafdeling – Middle Market II - i Hellerup. Hos os får du en dynamisk hverdag fyldt med spændende udfordringer. Vi er samlet set mere end 400 engagerede kolleger i Hellerup fordelt på 4 segmenter; Tier, Middle Market I og II og Public.

Vi søger erfarne managers/senior managers til Middle Market II, hvor vi er ca. 130 medarbejdere, som primært arbejder med de mellemstore kunder – herunder hele real estate segmentet.

Fælles for alle revisionsafdelinger er, at vi er toneangivende, når det handler om at omsætte den faglige viden til effektiv revision og rådgivning. Vi er markedsledende inden for en række brancher. Du vil derfor, som en naturlig del af dit job, få mulighed for at uddanne dig med henblik på at forøge dine kompetencer inden for dine arbejdsområder og opnå dine mål.

Arbejdsformen er teambaseret, og du vil blive involveret i en bred vifte af revisions- og rådgivningsopgaver med tilhørende kundekontakt. Vores dagligdag er præget af en afveksling mellem kendte tilbagevendende opgaver og helt nye opgaver. Arbejdsdagen kan til tider være hektisk, men humor og fleksibilitet i tilrettelæggelse af arbejdet gør sammen med spændende arbejdsopgaver, at du vil få en udfordrende hverdag i et afslappet arbejdsmiljø. Du vil få mulighed for at arbejde på en lang række spændende - såvel danske som internationale kunder.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte ledelse af teams og revisionsopgaver, coaching af yngre revisionsmedarbejdere og review af deres arbejde, medansvar for opgavestyring (proces og økonomi), direkte kommunikation med økonomiafdelinger og ledelse hos kunder samt assistance med diverse rådgivningsopgaver inden for revision og regnskab/IFRS samt skat for selskaber mv. samt i forbindelse med transaktioner.  

Vi har stærk vækst i real estate segmentet, som vil blive dit primære fokus, men du vil også komme til at arbejde med mange andre kunder i Middle Market segmentet.

Vores krav er lige så store som dine

Vi forventer at:

  • du har minimum 6 års praktisk erfaring fra revisorfaget
  • du har afsluttet din CMA eller er relativt nyuddannet statsautoriseret revisor
  • rådgivning og et højt serviceniveau over for kunderne falder naturligt for dig
  • du er ambitiøs, udadvendt og fagligt nysgerrig
  • du trives i et miljø, hvor der er høje forventninger til kvaliteten af dit arbejde og stramme deadlines
  • du har lyst til at arbejde i en større organisation, hvor samarbejde og udvikling er nøgleordene
  • du behersker engelsk i skrift og tale 
  • du tidligere i din karriere har arbejdet med revision, regnskab og rådgivning indenfor ejendomsområdet

Er du PwC?

PwC er stedet, hvor de største talenter møder erhvervslivets beslutningstagere. Vores tre forretningsområder er revision, skat og rådgivning, og vi har en unik markedsposition. I Danmark får du 1.919 kolleger, der kombinerer deres store faglighed med en stærk evne til at bygge relationer, skabe værdi og levere kvalitet. Vi er ambitiøse, stiller store krav og arbejder sammen for hele tiden at blive skarpere. Med flere end 223.000 kolleger i 157 lande har du aldrig langt til viden og udvikling. Succes skaber vi sammen. Er du PwC?

Sådan ansøger du

Såfremt du er interesseret i stillingen, er du meget velkommen til at ansøge via linket i højre hjørne.

Jobtype: Fast
Arbejdstid: Heltid
Arbejdsdage: Dag
Ansøgningsfrist: snarest muligt
Tiltrædelse: snarest muligt
Arbejdssted: Hellerup
Hjemmeside: http://www.pwc.dk/karriere
 
Yderligere oplysninger fås hos:

Maj-Britt Nørskov Nannestad
Telefon: +45 3945 3217
Mobil: +45 5138 4733

 
Printvenlig version