Bliv aktuarkonsulent - hos PwC i hellerup

Din udvikling er vores vækst.

Bliv en del af PwC

I PwC i Danmark er vi godt i gang med at udbygge konsulentvirksomheden inden for Actuarial Services og den finansielle sektor. Vi er 2 aktuarer med mange års erfaring og 3 yngre aktuarer, der både arbejder med konsulentydelser og revision, som søger en udadvendte kollega til vores team.

Motiveres du af kontakt med mennesker? Synes du, det er spændende med forskelligartede opgaver? Vil du gerne være med til at gøre en forskel og udvikle dig i et fagligt stærkt miljø? Hvis ja, så er det dig, vi søger.

Du vil blive en del af et dynamisk aktuarmiljø, hvor din udvikling vil være i fokus - blandt andet med uddannelsesprogrammer på såvel det faglige som på det personlige plan. Vi er en aktiv del af det verdensomspændende aktuarnetværk i PwC med over 1.200 aktuarer fordelt i 36 lande, hvilket gør, at vi har tilgang til de nyeste udviklingstendenser inden for det aktuarmæssige område. 

Du vil få spændende og udviklende opgaver med en bred samarbejdsflade i både store og mindre selskaber. Din hverdag vil blive varieret og fyldt med gode kolleger og højt humør.

Vores krav er lige så store som dine

Vi søger en aktuarkonsulent – helst med nogle års erfaring inden for livsforsikring, hvor du gerne må have arbejdet med beregninger af hensættelser. Du har stort engagement, drive og ønsker at yde en ekstra indsats i et dynamisk miljø. Den kollega vi søger er udadvendt og har god fremstillingsevne, både mundtligt og skriftligt.

Vi forventer, at du er ansvarsfuld, arbejder godt både selvstændigt og i teams, samt motiveres af et ønske om at levere relevante ydelser af høj kvalitet til kunderne. Det er samtidig vigtigt, at du er forandringsparat og kan holde flere bolde i luften samtidig.

Din uddannelsesmæssige baggrund kan f.eks. være cand. act., cand. oecon. eller cand. scient. Det vigtigste er, at du er arbejdsom og har lyst til at lære.

Vores opgaver og arbejde skifter efter kundernes ønsker og behov, men fordi PwC også er et revisionshus har vi faste opgaver i forbindelse med revisioner af liv- og skadeselskaber i Danmark og Norge.

Morgendagens projekter kender vi ikke, men for tiden arbejder vi blandt andet med et Dataanalytics projekt. Af andre projekter vi for nyligt har arbejdet med kan nævnes:

- Solvens II opgaver:

  • Pillar 1 (SCR beregninger)
  • Pillar 2 (Review af ORSA proces og implementering af de 4 funktioner)
  • Pillar 3 (ÅrsQRT og RSR/SFCR støtte)

- Review/revision af økonomiske beregningsmodeller
- Beregning af pensionsforpligtelser
- ’Hus-Aktuar’ opgaver
- Due Diligence beregnings opgaver
- Kvalitetskontrol opgaver i forhold til livselskaber
- Udvikling af skadehensættelsesmodel
- Diverse større projekter indenfor FS
- Undervisning

Er du PwC?

PwC er stedet, hvor de største talenter møder erhvervslivets beslutningstagere. Vores tre forretningsområder er revision, skat og rådgivning, og vi har en unik markedsposition. I Danmark får du 1.919 kolleger, der kombinerer deres store faglighed med en stærk evne til at bygge relationer, skabe værdi og levere kvalitet. Vi er ambitiøse, stiller store krav og arbejder sammen for hele tiden at blive skarpere. Med flere end 223.000 kolleger i 157 lande har du aldrig langt til viden og udvikling. Succes skaber vi sammen. Er du PwC?

Sådan ansøger du

Du ansøger ved at sende din ansøgning, cv og eksamensbeviser via linket i øverste højre hjørne. Ansøgningsfristen er grundet sommerferie den 4. august, men vi afholder samtaler løbende.

 

Ansøgningsfrist: 04-08-2017
Tiltrædelse: snarest muligt
Arbejdssted: Hellerup
Hjemmeside: http://www.pwc.dk/karriere
 
Yderligere oplysninger fås hos:

Jette L. Sandqvist
Mobil: 61551134

 
Printvenlig version